Despre noi

Zaslaw este un brand care se produce si se vinde inca din anul 1953. Specializat initial pe productia de remorci si semiremorci pentru transport tehnologic, in incinta marilor platforme industriale, Zaslaw devine, odata cu trecerea anilor, unul dintre cei mai puternici producatori de vehicule destinate transportului rutier.

In anul 2007, activitatea de vanzari se extinde si in Romania, printr-un parteneriat cu SC Euro Cargo Truck&Trailer SRL. Pentru Romania, se decide la nivel de conducere a Zaslaw TSS, sa se produca semiremorci si remorci sub brandul TRAILIS, avand in vedere caracteristicile pietei, brand care in foarte scurt timp, ajunge sa fie intre primele 5.

Succesul brandului Trailis a fost si este asigurat in Romania de o echipa profesionista, formata din oameni dedicati, cu un bagaj de cunostinte tehnice foarte solide, in continua perfectionare. Deviza echipei Euro Cargo TT este aceea ca „IMPREUNA GASIM SOLUTII“. Pornind de la acest motto, dorim sa fim mereu alaturi de Dumneavoastra, de clientii TRAILIS, sa identificam impreuna cele mai bune solutii de transport, cele mai potrivite vehicule din punct de vedere al configuratiei tehnice, in functie de specificul activitatii Dumneavoastra.

O retea de service bine structurata, care acopera intreg teritoriul Romaniei, vine in sprijinul clientilor si partenerilor nostri, printr-o expertiza calificata. Mentenanta cu costuri scazuta este determinata si de subansamblele utilizate in producerea vehiculelor, acestea fiind de cea mai buna calitate: BPW, SAF, Hyva, Hestal, Kinnegrip, Domar, Parlock, Aspock, Hella si lista poate continua.

Va asiguram ca, asa cum am fost alaturi de Dumneavoastra pana acum, si de acum incolo va vom sustine in dezvoltarea afacerii Dumneavoastra, prin preocuparea de a imbunatati vehiculele noastre, precum si performantele lor.

Parerea Dumneavoastra, sugestiile Dumneavoastra, sunt foarte importante pentru noi si ne ajuta sa evoluam. Parteneriatul cu Dumneavoastra incepe inainte de a achizitiona si continua pe toata perioada in care veti utiliza un vehicul Trailis, si chiar si dupa aceea. Nu putini sunt clientii care apeleaza la noi pentru consultanta tehnica, pentru achizitia de piese de schimb atat pentru marca proprie, cat si pentru alte marci de remorci si semiremorci, stiind ca se pot baza pe o parere obiectiva si pe servicii de calitate.

Avand o retea de service extinsa, precum si o divizie de piese de schimb, incercam sa punem la dispozitia Dumneavoastra un circuit complex si complet, constituit din vanzarea de semiremorci si remorci, service si piese de schimb.

Va asteptam in marea familie Trailis, pentru ca, asa cum se intampla intr-o familie, doar IMPREUNA, GASIM SOLUTII.